Mealprep.nl lanceert: het eerste gezonde maaltijdplatform, dat gemak en gezondheid samenbrengt

Mealprep.nl lanceert: het eerste gezonde maaltijdplatform, dat gemak en gezondheid samenbrengt

Amsterdam, 6 juni 2023 – Mealprep.nl, het nieuwe Nederlandse platform dat gezonde, eiwitrijke maaltijden aanbiedt, is officieel gelanceerd. Het platform, dat in samenwerking met meerdere hoogwaardige meal prep bedrijven is gestart, biedt consumenten een unieke en innovatieve oplossing om gezonde voeding gemakkelijk en betaalbaar te maken. 

Mealprep.nl brengt de beste meal prep bedrijven samen op één platform en biedt een breed scala aan gezonde, eiwitrijke maaltijden. Het platform stelt consumenten in staat om eenvoudig en snel gezonde maaltijden te bestellen en te laten bezorgen, waarbij ze kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige aanbieders. Dit maakt het mogelijk voor drukbezette individuen om gezond te eten.

Naast het brede aanbod van gezonde maaltijden, biedt Mealprep.nl ook waardevolle informatie en tips om een gezonde levensstijl te bevorderen. Het platform is opgericht samen met meerdere meal prep bedrijven om gezonde voeding toegankelijker te maken voor iedereen. 

Bovendien zal Mealprep.nl binnenkort een gebruiksvriendelijke app lanceren, beschikbaar voor iOS en Android, waarmee gebruikers snel en eenvoudig maaltijden kunnen bestellen en hun bestellingen kunnen beheren. Met een focus op gebruiksgemak en klanttevredenheid, zal de app een naadloze ervaring bieden voor consumenten die gezonde maaltijden willen bestellen. 

“We zijn verheugd dat Mealprep.nl nu beschikbaar is en een oplossing biedt voor het gezondheidsprobleem waar veel mensen mee kampen”, stelt Jwan, oprichter van Mealprep.nl. “Door samen te werken met meerdere hoogwaardige meal prep bedrijven, streven we ernaar om gezonde voeding toegankelijk te maken voor iedereen en te laten zien dat gezond eten niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn. We geloven dat Mealprep.nl een positieve impact zal hebben op het leven van veel mensen en bijdraagt aan een gezonder Nederland.” 

Journalisten die geïnteresseerd zijn in meer informatie over Mealprep.nl kunnen contact opnemen met Jwan via info@mealprep.nl. Bezoek ook onze website op www.mealprep.nl voor meer informatie over ons platform en het assortiment gezonde maaltijden.

Terug naar blog