Over ons

Welkom bij Mealprep.nl, waar lekker en gezond eten samengaan met gemak en de smaak die je thuis gewend bent. Wij zijn in 2021 opgericht als een duurzaam alternatief voor maaltijdbezorgapps die voornamelijk junkfood aanbieden. Onze meals zijn niet alleen bedoeld voor mensen die veel aan het sporten zijn, maar voor iedereen die gezond wil eten en tijd wil besparen. We zijn ontstaan uit de behoefte aan een uniform platform waar consumenten in een handomdraai maaltijden van verschillende mealprep aanbieders kunnen kiezen, met de voedingswaarden voorop.
 
Onze passie voor voeding en gemak heeft geleid tot een breed assortiment aan maaltijden die niet alleen lekker zijn, maar ook voedzaam, hoog in eiwitten en uitgebalanceerd voor elk doel. Onze maaltijden zijn voor iedereen en daarom bieden we ook vele halal en vega opties. Onze chefs bereiden elk gerecht met dezelfde aandacht als een thuisgekookte maaltijd, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Of je nu wilt afvallen, droogtrainen, spiergroei wilt bevorderen, of gewoon op zoek bent naar gezonde en gemakkelijke maaltijden, bij Mealprep.nl vind je alles wat je nodig hebt.
 
Sluit je aan bij onze community en ervaar een gezonde lifestyle. Bij ons geniet je van heerlijke maaltijden en weet je wat je eet. Welkom bij Mealprep.nl, waar lekker eten en gemak samenkomen.